Mitä CBT on ja miksi se toimii?

CBT=Cognitive and Behavioural Therapy (Kognitiivinen ja käyttäytymisterapia)

CBT:tä on käytetty Britanniassa jo muutaman vuosikymmenen ajan vaikeiden ja rajoittavien inhimillisistä tekijöistä johtuvien ongelmien ratkaisuun – ja tavoitteiden saavuttamiseen.

CBT (Cognitive and Behavioural Therapy) on Britanniassa kansallisen terveydenhuollon (NHS) ensisijainen hoitosuositus mm. stressin uupumuksen, ahdistuneisuuden hoitamiseen. Ahdistuneisuus ja mielialaongelmat, uupumus mukaan lukien, taas ovat suurin syy sairauspoissaoloihin, työkyvyttömyyteen – ja siihen, että ihmiset eivät kykene saavuttamaan tavoitteitaan.

CBTn saama asema Britanniassa johtuu siitä, että se on yksinkertaisesti tehokas. CBT on myös “evidence based” hoitomuoto. Tämä tarkoittaa sitä, että se ei ole mitään “mutua”, vaan sitä tukee ylivoimaisesti eniten tutkimustuloksia. CBT – oikein tehtynä – vain toimii.

CBTn avulla CBT Fast Oy on auttanut satoja ihmisiä pääsemään ennätysnopeasti ja tehokkaasti eroon sellaisista ongelmista kuin: Yleinen ahdistuneisuus, paniikkihäiriö, burnout, uupumus, rajoittava esiintymisjännitys, masennus ym.

CBT toimii koska se on suoraviivaista ja yksinkertaista (vaikka ei aina helppoa). CBT on muutostyötä, mikä tarkoittaa sitä, että asioita muutetaan, eikä ongelmista vain puhuta. CBT on ratkaisukeskeistä: asetetaan selkeät käytännön tavoitteet ja aikataulu.

Tehokkaat CBT menetelmät nyt työyhteisöjen käytössä!

CBT Consulting auttaa työpaikan avainhenkilöitä – johtajia, asiakashankkijoita, esiintyjiä…saamaan itseluottamusta, voittamaan liiallisen esiintymisjännityksen, vähentämään stressiä ja uupumusta, voittamaan huijarisyndrooman ja muut pelot – ja saavuttamaan tavoitteet.

 • Kuuluuko tehtäviisi esiintyminen/puhuminen yleisölle? Jännitätkö enemmän kuin haluaisit?
 • Onko sinun kokouksessasi vaikea aloittaa puheenvuoro tai tuoda erilainen mielipiteesi esiin?
 • Oletko suorittaja – teetkö kaikkesi toisten hyväksi, mutta et osaa oikein yhtä hyvin olla jämäkästi itsesi puolella?
 • Pitävätkö toiset sinua itsevarmana mutta itse et?
 • Stressaannutko, uuvutko, ahdistutko?

Haluatko saada käyttöösi todistetusti toimivat CBT menetelmät, joiden avulla

 • voitat esiintymisjännityksen
 • opit puhetekniikat, joiden avulla esiintymisesi taso nousee
 • opit todellisen jämäkkyyden ja itseluottamuksen
 • lopetat murehtimisen siitä mitä toiset ajattelevat sinusta
 • vähennät stressiä, ehkäiset uupumuksen
 • saavutat tavoitteesi
 • itseluottamus kasvaa

Järjestämme intensiivisiä, CBT pohjaisia, yksityisiä ja ryhmäkoulutuksia ja konsultaatiota.

Asiakkaamme ovat saavuttaneet käytännön tasolla tavoitteensa: he puhuvat vapaammin kokouksissa – tai ovat hiljaa, kun haluavat, mutta eivät stressaannu silloin siitä mitä muut ajattelevat. Puhujat ovat oppineet suhtautumaan rennommin sekä esiintymiseen, että omaan jännittämiseen. Monet ovat oppineet olemaan jämäkämpiä, tuomaan esiin oman mielipiteensä, mutta samalla olemaan joustavampia. Mieliala on kohentunut, ahdistus lieventynyt, stressi vähentynyt ja uupumus kaikonnut. Työ on tullut miellyttävämmäksi ja monet muut, käytännön, tavoitteet on saavutettu: myyjät myyvät enemmän, puhujat puhuvat ja suorittajat suorittavat – mutta vähemmällä stressillä. Lopputulos on aika hämmästyttävä: samalla kun saavutat tavoitteesi, stressi ja uupumus vähenevät. Moni kokee lisäksi, että itseluottamus ja itsetunto kohenevat merkittävästi.

Lataa ILMAINEN opas: 7 TOIMIVAA tapaa voittaa esiintymisjännitys
Nimi:

Email:

Ajankohtaista

Seuraava esiintymisjännitys ja esiintymistaito -työpaja yksityisille Tampereella 5/2021. Lue lisää

Yrityksille yksilöllisten tarpeiden mukaan. Yksityisille järjestämme työpajoja.

Keitä olemme?


Ari

Private CBT therapist specializing in Social Anxiety and OCD
Fully accredited - British Association for Behavioural and Cognitive Psychotherapies (BABCP)
PG Dip in CBT: University of Southampton, UK
Psykiatrinen sairaanhoitaja: Valvira

Olli

Koulutettu myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, esiintymiskouluttaja

Miksi M.O.K.A.?

Meillä (M.O.K.A-miehillä) on useiden vuosien kokemusta Britanniasta ja Suomesta siitä, miten esiintymisjännitys voitetaan tutkituilla CBT-menetelmillä; esimerkiksi oppimalla miten oikeasti voit olla rennompi, etkä pelkää mokaamista. CBT on Britanniassa julkisessa terveydenhuollossa ykkösvaihtoehto kaikenlaisen ahdistuksen ja jännittämisen hoitamiseen, koska se toimii. Useimmissa esiintymiskoulutusohjelmissa esimerkiksi esiintymisjännittämisen ongelma esitellään, mutta sitä ei muuteta. CBT muuttaa.

Myös yksityinen sektori on huomannut CBT:n tehokkuuden ja ottanut sen laajalti käyttöön. Meillä on CBT:n virallinen koulutus (University of Southampton) ja BABCP:n laillistus sekä käytännön kokemus CBT:n soveltamisesta yritysmaailmaan ja yksityisille. Se toimii tehokkaasti, jännittämisen voittamiseen, ja esiintymistaitojen parantamiseen - tavoitteiden saavuttamiseen.

Olemme myös myynnin, asiakaspalvelun, esiintymistaitojen ja neuvottelutaitojen koulutettuja ammattilaisia.

CBT-Fast Oy
Y-tunnus 2704619-9
Paavo Kolin katu 7 A 13, 33720 Tampere
ajpublishing@gmail.com

2021 © CBT-Fast Oy